lady's FotoPage
My Lovers
By: lady mas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Jan-2009 05:52 Email | Share | | Bookmark
Fattah's birthday - 2 years old

B4 party... main dulu
Jom naik kuda
Birthday cake Fattah
View all 15 photos...
Birthday Boy : Fattah Nufael Fauzi
Venue : KFC, Kota Damansara
Time : 3pm - 5pm

TQ to all relatives and frenz yang memeriahkan majlis party bufday Fattah.
Tak lupa juga to KFC staff and chicky.


Saturday, 6-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Second son - Faheem Naufal

no more 24 hours slps kelahiran
3rd day
with abg but ms tu just only 15 day
Faheem Naufal adik kepada Fattah Nufael telah selamat dilahirkan pada arini... 5 Ramadhan 1429..
So far his face look like his brother masa kecil... No much different...


Tuesday, 17-Jul-2007 01:58 Email | Share | | Bookmark
Fattah with his walker....

BB Fattah n his walker
Bestlah walker ni
This is my ball
View all 4 photos...
1st time Baby Fattah masuk walker dia asyik berundur je... Now dah ok dah, cuma kekadang tu dia terjerit-jerit coz walker tu tersangkut n dia takleh gerak sgt. So apa lagi yg dia boleh buat selain menjerit dan meminta simpati...


Thursday, 5-Jul-2007 02:07 Email | Share | | Bookmark
Masa di Johor n Baby Fattah Diserang Campak

masa wedding cousin aku
Masa kat Johor-bb Fattah wit babah
masa kat johor- ibu n bb Fattah
View all 18 photos...
Aritu aku n family gi Johor coz my cousin kawen. Then lepak JB. Baby Fattah pun masa tu dah 5 bulan. Nasib baik baby Fattah tak byk ragam, dia suka naik kereta kot coz boleh kataka spjg pjalanan dia tido. Senang ibu Fattah, masa kat Kedah pun mmg mcm tu. Itu tak kisah kalau bawa dia gi jejalan.
Masa dia baru nak masuk 6 bulan, dia kena demam campak... Demam yang org panggil 'chicken pox'(sorilah kalau salah eja)...Kesian dia, mula2 tu dia demam. Ingatkan demam biasa, selang 3 hari kuar bintik-bintik yang ada air tu. Kecik lagi baby Fattah dah kena demam cacar. Rezeki memasing. Mula2 tu abg ipar ibu dia kena, then Fattah then berjangkit pulak kat adik ibu baby Fattah merangkap makcik baby Fattah ni. Rangkaian Penyakit Campak. Tapi memang kesian lah tgk dia, nampaknya bb Fattah dah comot kesan campak....


Friday, 25-May-2007 03:30 Email | Share | | Bookmark
Gi Lake Town, Bukit Merah

Mie n Hubby
BabyFattah
Babah wit babyFattah
View all 16 photos...
Ni gambar terbaru masa outing pi Kedah. Then singgah pi Lake Town, Bukit Merah. Oppppssss ada satu gambar masa tu tgh mengandung....Yg lain gegambar bersama ngan baby Fattah.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net